رضا رحمانی در حاشیه همایش "نقش فعالان اقتصادی در تحقق گام دوم انقلاب"، اظهار کرد: افزایش قیمت بنزین میتواند در برخی حوزه تاثیر قیمتی بگذارد اما این تاثیر بسیار محدود بوده و نباید به شکل غیرواقعی رخ بدهد. ما تلاش جدی خود برای مقابله با تورم انتظاری را آغاز کردیم و همین روال ادامه خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: در بخشهایی همچون حمل و نقل با تاکسی که افزایش قیمت بنزین میتواند بر آن تاثیر بگذارد، ما نظرات کارشناسی را میپذیریم اما در حوزه تورم انتظاری یا کسانی که قصد سوءاستفاده دارند، نظارت جدی ما ادامه خواهد داشت و اجازه نمیدهیم کسی به این بهانه به مردم ظلم کند و قیمتها را بدون منطق و دلیل افزایش دهد.
واردات کالایی که درداخل قابل تامین باشد، ممنوع میشود
رضا رحمانی همچنین امروز (سهشنبه) در جریان برگزاری میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت برق، الکترونیک و مخابرات افزود: ساخت داخل مورد تاکید است و این اقدام راهبرد اصلی برای حل مشکلات اساسی از جمله بیکاری و تورم محسوب می شود.
وی افزود: مدیریت بدون برنامهریزی معنا ندارد و در نظر است تا سال ۱۴۰۰ ، به میزان ۱۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی را داخلسازی کنیم که ۵۰۰ میلیون دلار آن در حوزه برق الکترونیک و مخابرات است.
این مقام مسئول از سهم ۱.۴ میلیارد دلاری صنایع خودروسازی و قطعهسازی در داخلیسازی قطعات و تجهیزات تا سال ۱۴۰۰ خبر داد که تا امروز و در جریان برگزاری میزهای تعمیق ساخت داخل این رقم از مرز ۳۰۰ میلیون دلار داخلی سازی گذشته است.
وی بیان کرد: آنچه مهم است اینکه نهضت ساخت داخل که آغاز شده و در مرحله نخست به دنبال جلوگیری از واردات بوده و پس از آن صادرات محصولات پیگیری خواهد شد.
رحمانی به هفت محور اساسی مورد پیگیری این وزارتخانه برای امسال را یادآور شد و گفت: یکی از این محورها توسعه صادرات با اولویت ۱۵ کشور همسایه و دو برابر شدن صادرات به این کشورها تا سال ۱۴۰۰ است.
وزیر صنعت اظهار داشت: سال گذشته در مجموع ۲۴ میلیارد دلار به این کشورها صادرات انجام شد و در نظر داریم تا سال ۱۴۰۰ این رقم را به ۴۸ میلیارد دلار افزایش دهیم.
به گفته وی، دو درصد واردات این کشورها اکنون از ایران است که تا سال ۱۴۰۰ به چهار درصد افزایش خواهد یافت.
رحمانی همچنین به حضور خود در نمایشگاه اخیر واردات چین اشاره کرد و گفت: چینیها در سال گذشته میلادی دو هزار میلیارد دلار واردات داشتند و به گفته اعضای اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین و انجمن بازرگانان ایرانی حاضر در کشور ، جمهوری اسلامی ایران پتانسیل تامین ۷۰۰ میلیارد دلار از واردات چینی ها را دارا است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به تکمیل سامانه «توان ایران» تا پایان ماه جاری اشاره کرد که در راستای قانون استفاده حداکثری از توان ساخت داخل ایجاد شده که یک نمایشگاه دائمی الکترونیکی بوده و نیازمندیها و توانمندیهای صنایع در آن دیده شده است.
وی با تقدیر از مشارکت سپاه، وزارت دفاع و بسیج در موضوع داخلیسازی خاطرنشان کرد: در ماههای گذشته خودروهای سطح پارکینگ خودروسازان به حدود ۲۰۰ هزار دستگاه رسیده بود که عمده آنها در چند قطعه مهم کسری داشتند که با برگزاری میز نخست داخلی سازی ۲۰۰ هزار دستگاه از این خودروها تکمیل و تحویل مشتریان شدند.
رحمانی همچنین به کاهش ۳۱ درصدی واردات کالاهای مصرفی در سال گذشته اشاره کرد که بخشی از آن ناشی از ممنوع شدن واردات یک هزار و ۵۲۴ ردیف تعرفه از سوی این وزارتخانه بود و همه این ها مواردی بودند که توان و ظرفیت ساخت داخل آنها در کشور وجود دارد.
رحمانی در پایان اعلام کرد: امروز ضروری ترین کار در جنگ اقتصادی، توسعه نهضت ساخت داخل و تخصیص بهینه منابع است.
منابع: خبرگزاری ایرنا و ایسنا
قیمتا بالا نرن...
....
چرا سانسور كردي پيام منو؟
دلار رفت بالا ! تو چکاره ای? ملت رو علاف کاغذ و مجوز بازی می کنید بسه! هنر دیگه ای ندارید!
.......
یه روز تو استان شده نماینده ،حالا شده وزیر، (بهترین رزومه)
بعد این فرد می خواد بازار کنترل کنه، علی الحساب 1300 تومان دلار رفت بالا بقیه اقلام هم به حمد خدا تبعیت خواهند کرد